Actueel woningaanbod
  • Woningaanbod

  • Woningaanbod

  • Woningaanbod

  • Woningaanbod

Vorige | Volgende

Leon Hermanslaan 10 3621 Rekem - Lanaken (B)

Vraagprijs € 379.000 k.k.

Neem contact met ons op

043-8516188

info@smart-property.nl

Omschrijving

Niet voor niets dat Oud-Rekem werd uitgeroepen tot 'Het mooiste dorp van Vlaanderen' en men hier graag woont. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d'Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct
Ligging
Landelijk gelegen, beschutte ligging, aan rustige weg, aan park

Omschrijving

Niet voor niets dat Oud-Rekem werd uitgeroepen tot 'Het mooiste dorp van Vlaanderen' en men hier graag woont. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d'Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten of om af te schakelen. Aangenaam recreren, maar eens te meer een mooie plek om te wonen in privacy, rust en ruimte. Strategisch gelegen bij de uitvalswegen naar Maastricht, Hasselt, Luik, Eindhoven en Aken.

Op loopafstand van de idyllische dorpskern van Rekem, zeer nabij het centrum van Maastricht en prachtig groen omgeven ligt de Leon Hermanslaan. Het betreft een onderdeel van de herontwikkeling van Domein Oud Reckheim. Destijds zijn in het prachtige groene park met behoud van haar statige grote bomen diverse nieuwbouw apparementen, grondgebonden woningen alsook industriele loftwoningen in de oude gebouwen gerealiseerd. Hierbij mogen alle bewoners gebruik maken van het park dat gemeenschappelijk wordt onderhouden. Een gedeelte van de Leon Hermanslaan is ingedeeld voor exclusieve moderne villabouw. Hier op nr. 10 biedt SmartProperty de mogelijkheid voor het aankopen van een nog te realiseren moderne villa waarvan het ontwerp reeds vergund is.

INDELING
Het ontwerp wordt gekenmerkt door optimale privacy, luxe, stijl en comfort. Dit in combinatie met een optimale lichtinval geven deze moderne villa een bijzondere uitstraling en beleving. In elk geval is er ruimte voor:

- 3-4 slaapkamers
- 2-3 badkamers
- Imposante Mastersuite
- Riante living met diverse gedeeltes
- Grote leefleuken
- Dakterras en tuinterras
- Inpandige parkeerkelder
- Ruimte voor gym/wellness
- Separaat gedeelte voor werken aan huis

Geheel naar uw wens wordt het ontwerp gefinaliseerd en begeleiden wij desgewenst namens u integraal de uitvoering tot aan oplevering. Zo mag u rekenen op onbezorgd wonen in luxe en comfort binnen afzienbare tijd.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1955 m²

Indeling

Energie

Ligging
Landelijk gelegen, beschutte ligging, aan rustige weg, aan park

Foto's